torstai 16. elokuuta 2007

Vessan purkua

Erinäisten kiireiden vuoksi en ole ehtinyt vaunun kimppuun viimeiseen viikkoon. Tänään kuitenkin purin vaatekaappia ja vessaa. Vessa onkin ylivoimaisesti työläin purettava. Ensimmäiset tappiot projektissa tulivat, kun vessan iso seinäpeili tuli palasina alas seinästä. Peilin sirpale teki alas tullessaan 30 senttiä pitkän viillon tuulihousuihini. Olis tietysti pitänyt olla oikein työhousut jalassa näin jälkeenpäin ajatellen. Peilin olisi voinut saada ehjänä alas esimerkiksi ohuella rautalangalla peilin takaa hiertämällä. Ei tullut heti mieleen, vaan otteet olivat liian ronskit. Joka tapauksessa peili oli melko tiukasti liimalla kiinni seinässä.

Kuten ylhäällä olevasta kuvasta näkyy, on vaunussa melko sekaista. Kalusteiden varastointiongelma ei ole vielä ratkennut, joten osa kalusteista on vielä vaunussa.

Vessan kohdalta löytyikin toinen iso kosteusvaurio. Ilmeisesti yläsauma on taas vuotanut ja koko seinä taitaa olla ylhäältä alas märkä. Purkuun menee. Halogeenivalon ostin työmaalle Tokmannilta hintaan 14,90 euroa.

Ei kommentteja: